Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Flytt hit!

glamos_flyfoto_vinter

Bytt ut stress, eksos, tidsklemmer, bilkø, og store uoversiktlige rammer for barna, med den friske lufta og roen Glåmos kan tilby. Er dere en familie på utkikk etter trygge, aktive og inkluderende rammer for barna og vokse opp i, er Glåmos stedet! Her finnes muligheter til lokalt engasjement på ulike plan for den som ønsker det, og sjansen til å bli kjent med nye spennende mennesker.

I 2014 startet arbeidet med å gjøre klar de første tomtene i vårt nye boligfelt (se reguleringsplan). Fler og fler har lyst å bosette seg her i denne vakre naturperlen, og dette boligfeltet er bare en av mange tiltak vi gjør for å dekke etterspørselen. Subsidierte tomter,- med priser ned mot 250.000,- for en tomt, gjør at vi håper fler ser muligheten til å bygge drømmeboligen her! (se kart over nye tomter)

Potensielle nybyggere melder sin interesse til Røros Kommune:

Teknisk etat: 72 41 94 00
postmottak[at]roros.kommune.no

Vi har fortløpende boliger til salgs rundt omkring i nærområdet, ikke bare i boligfelt. Her inne finner du oversikt over eiendom til salgs i og rundt Glåmos.

Boligprisene på brukte hus rundt i boligfeltet på Glåmos varierer fra ca 800.000-1,4 mill. så dette er en perfekt plass for førstegangsboende, med lav gjeld for mye hus. Vi vet en del har lyst til å bygge det nye boligfeltet som vil frigjøre hus i det gamle. Så om du ikke finner billige hus til salgs nå, kan det åpne seg muligheter senere. Send oss gjerne en henvendelse om du vil ha mer informasjon om denne muligheten.

Her finnes alt 600 hytter fra før, men det er masse plass til flere. Vi er gjerne behjelpelig med både finne gode plasser og videreformidle kontakt med grunneiere og kommune, samt alle andre henvendelser. Her finner du oversiktskart over allerede etablerte hyttefelt og kontaktinformasjon til de forskjellige grunneiere. Trenger du hjelp til oppføring, planlegging? Vi har mange kompetente fagfolk i distriktet som gjerne tar jobben!